Je bent van harte welkom bij Susanne Tol pedicure & massage voor een goede sportmassage.  Sportmassage is dé manier om je spieren in conditie te houden en blessures te voorkomen.  Ben je een actieve sporter dan helpt een goede sportmassage om je prestaties te verbeteren. Je herstelt sneller door een betere doorbloeding van je spieren waardoor afvalstoffen worden afgevoerd.

Een goede conditie en soepele spieren zorgen voor betere sportprestaties. Na een intensieve inspanning zorgt sportmassage ook voor geestelijke ontspanning. Lichaam en geest herstellen, zodat je weer optimaal kan sporten.  Onderzoeken tonen aan dat sportmassage stimulerend werkt op de aanmaak van bloedcellen.  Deze bloedcellen stimuleren het immuunsysteem waar door je weerstandsniveau toeneemt.

Geen fanatieke sporter en toch een sportmassage?
Heb je last van je spieren door vermoeidheid, stress of een verkeerde houding? Dan levert een goede sportmassage een bijdrage aan ontspanning en vermindering van de klachten.  Vooraf doen we een uitgebreide intake, waardoor we een goed beeld heb van jou en welke behandeling optimaal resultaat geeft.

De voordelen van een goede sportmassage op een rij:

  • Maakt je spieren soepel
  • Herstelt lichaam en geest
  • Verbetert prestaties door soepele spieren
  • Verlaagt de kans op blessures
  • Zorgt voor een algehele ontspanning

Voor een sportmassage kun je kiezen uit een behandeling van 30 of 60 minuten.

Susanne Tol is als sportmasseur betrokken bij diverse marathons, triathlons, roei-, fiets- en wandelevenementen. Bekende evenementen zijn: NN Marathon Rotterdam, Leiden Marathon, Triathlon van Almere – Amsterdam, Alpe d’HuZes, Damen Raceroei Regatta, Parthenon EY Ringvaart Regatta en de Nijmeegse Vierdaagse. Susanne is gecertificeerd topsportmasseur voor de sporten: hardlopen, tennis, voetbal en wielrennen.